Baby

 

Babyfotografering

Om det här är första gången som du ska fotografera ditt barn så vill jag önska er hjärtligt välkomna. Att komma till studion ska kännas lite som att komma hem. Studion är mysig och har en avslappnad kännsla. Att fotografera en bebis är något alldeles speciellt för man vet att tiden går så otroligt fort. Bara några månader senare har utseendet förändrats och då blir det bara mer värdefullt med fina bilder från tiden som gått.

Några enkla råd

Vad ska man tänka på när det kommer till kläder? Detta är givetvis upp till var och en men avklätt brukar bli vackrast. Om man hellre vill ha kläder på så kan man tänka på att inte ha för störande mönster eller tryck framtill som tar över bilden. Om man känner sig osäker på kläderna så får ni gärna ta med flera olika uppsättningar så kan vi angöra på plats vad som fungerar bäst och vad som blir snyggast. Något man kan tänka på i alla fall är att barfota är bäst.

När ni bokar er tid så tänk på när ditt barn brukar sova eller brukar äta. Försök att boka en tid då ni tror att bebisen är som gladast och piggast. Ett tips är att ge barnet lite energitillskott innan ni kommer för då brukar fotograferingen gå som smort.

Hur lång tid tar en fotografering?

Ibland går tiden fort när man har roligt. Jag brukar säga till kunder att enbabyfotografering tar allt mellan 45 min till 1 timme.