Bilder på Oscar

Ibland blir man extra förtjust i ett barn som fotograferats i studion. Det här är Oscar och han föddes med ett hjärtfel som var så allvarligt att han nästan dog vid födseln. Hans föräldrar fick spendera många oroliga dagar på sjukhuset innan Oscar fick komma hem. Jag blev tillfrågad om jag kunde ta några fina porträtt på Oscar när han lärt sig att sitta själv och det kändes speciellt för mig att få göra det.

När familjen kom hade dom köpt med sig vad mamman kallade “världens fulaste växt” till mig, nämligen en Kiwibuske, men jag tyckte att den passade perfekt eftersom min man kommer från Nya Zealand och hade flera sådana i trädgården i hans föräldrarhem. Den pryder numera vår trägård.Den här dagen hade Oscar lite problem med andningen och han tyckte att studion och blixtarna var skumma.

Oscar

Bollen gör susen!

Vi tog flera porträtt och vi försökte locka fram ett leende med hjälp av gosedjur, leksaksbilar och superherofigurer men Oscar förblev allvarlig. Då säger Oscars pappa att han älskar bollar av alla dess slag och jag tog fram en mjuk boll som ser ut som en riktig fotboll.

Oscar tittade först på mig och sedan på bollen och hans ansikte sken upp som en sol. Jag kastade bollen till Oscar som sparkade tillbaka bollen och så höll vi på. Det blev några riktigt fina porträtt men den här bilden är nog min favorit.

Dela på Facebook Dela på Twitter Pin on Pinterest Eposta mig