Vinterbröllop på Hesselby Slott

Vinterbröllop kan vara härliga och speciellt om man gifter sig på ett sådant vackert slott som Hesselby Slott.

I det här fallet var det lite extra spännande eftersom det bestämdes att alla bröllopsporträtten skulle tas inne på slottet och att det var brudens syster som hade bokat mig i bröllopspresent. Jag hade alltså inte träffat brudparet tidigare.

Dagen innan bröllopet hade jag pratat med personalen på Hesselby Slott och dom berättade om vad som skulle hända på slottet smatidigt som vi skulle vara där och fotografera. Personalen var mycket tillmötesgående och förstod att vi skulle behöva lite tid och utrymme för fotograferingen.

Caroline och Romano visade sig vara ett jättetrevligt och avslappnat brudpar. Det gjorde verkligen att bilderna blev ännu finare. Visst är det alltid en utmaning att fotografera ett bröllop men man får så mycket gratis när brudparet bjuder på sig själva och att man märker att dom tycker att fotograferingen är rolig.

Ett stort tack till personalen på Hesselby Slott som gjorde att fotograferingen gick smidigt och såg till att alla andra gäster på slottet hade en trevlig stund medans vi plåtade i biblioteket.

Här kommer några bilder på det vackra brudparet!

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Pin on Pinterest Eposta mig