Marocko med nya kameran

Äntligen har jag slagit till och köpt en myket smidig konpaktkamera, nämligen en Canon s120. Hejdå tunga kameraryggsäck med systemkamera och objektiv. Hejdå alla skrämda miner när jag slänger upp min stora kamera på middagar eller ute på resor.

Så vad är en Canon s120? Det är rätt och slätt en kamera som lätt slinker ner i fickan men som ändå är utrustad med realtivt ljusstark zoom, råfilslagring, pekskärm, och full kontroll över alla funktioner. Den levererar oerhört bra bildkvalitet från en kamera i litet format, som på många sätt är lika bra som större och dyrare konpaktkameror. Jag är så nöjd.

Två dagar gammal fick Canon s120 åka med mig till Marocko, Marrakesh. Marocko är ett häftigt land. Inte bara på grund av det dramatiska landskapen utan också på grund av dess rika kultur. Landet har en rik historia och har påverkats av berber-, arab-, afrikanks och europeisk kultur. Jag åker gärna tillbaka. Min kamera blev utsatt för mycket och här är några bilder från resan.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Pin on Pinterest Eposta mig