Nyfödd

 

Nyföddfotografering

När man ser en nyfödd bebis så blir man genast medveten om hur  små och sårbar alla människor har  varit en gång i livet. Det är en mycket kort tid i varje människas liv som verkligen är värd att dokumentera.

När ni kommer med er nyfödda bebis till studion vill jag att i ska känna er som hemma. Studion är mysig och det är en lugn och skön miljö inne. Om ni slappnar av så gör oftast den nyfödda det också.

Den bästa tiden för en nyföddfotografering är innan bebisen är 10 dagar gammal. Det kan tyckas vara tidigt men då sover barnet som mest och är som mest formbar.

Om ni vill så får ni gärna höra av er till mig innan bebisen har kommit. Då kan vi prata om bilder som ni önskar och så kan vi planera fotograferignen på bästa sätt.

Vad ska man tänka på?

Stress lämnar vi utanför dörren. Den här fotografeingen får ta tid. Jag planerar alltid in vid bokningen av en nyföddfotografeing extra tid för att barnet ska kunna somna, för amning och blöjbyten. Mellan tummen och pekfingret tar en fotografering 1-2 timmar.

Om ni vill ta med er någon personlig sak eller snygg filt till fotograferingen så går det jättebra. Det finns olika korgar, filtar och rekvisita i studion också men ibland tillför en egen filt det lilla extra som blir personligt.

Hur beställer vi bilderna?

Jag kan antingen leverera ett bildgalleri på nätet där ni i lugn och ro kan titta igenom bilderna hemma eller så kommer ni till studion för en bildvisning av de bästa bilderna och gör ert urval tillsammans med mig. Detta kan vi bestämma när vi har fotogrferat klart.

Hjärtligt välkomna med er bokning!