Porträtt prislista

 

Vad kostar en fotografering?

En fotografering kostar 995kr

I priset är det inkluderat 1 timme i studion och mina förberedelser, efterarbete i photoshop 1 timme samt upphämtning av bilder på labbet m.m. Timpriset blir ca. 490kr/timmen. Priset är oavsett hur många ni är som kommer. Sedan väljer ni själva hur många bilder ni vill köpa.

Vad kostar en bild?

Detta beror lite på om man vill ha utskrifter eller digitala filer. Det finns olika alternativ på hur man kan rama in bilderna eller om man helt enkelt vill göra en bok. Alla alternativ kommer jag att visa upp när ni kommer på er bildvisning. Men här är ett utdrag på hur mycket bilder kostar i olika format.

10x15cm 89kr/st
13x18cm 129kr/st
18x24cm 189kr/st
20x30cm 199kr/st
30x40cm 399kr/st
50x70cm 699kr/st
70x100cm 999kr

Om man vill betälla flera exemplar av samma motiv, 25% rabatt på påföljande kopior.

För priser på olika produkter som canvastavlor, gå till sidan produkter.

Digitala filer

Jag brukar få frågor från kunder om dom kan få köpa mina rawfiler. För att vara helt ärlig så har jag aldrig sålt rawfiler eller negativ och det är ovanligt att professionella fotografer gör det eftersom vi vill leverera bra bilder som vi kan stå för. En rawfil är en helt obearbetad fil utan skärpa, kontrast, färgrymd etc. För att kunna bearbeta filerna måste man ha tillgång till Photoshop CS6 eller nyare för att ens kunna öppna filerna. Jag vill alltid leverera högsta kvalitet och har jobbat hårt på mitt varumärke och därför säljer jag inte mina rawfiler. Alla bilder går givetvis att köpa som välbearbetade högupplösta filer.

Priser på digitala filer, 250 kr/st högupplösta filer 20x30cm, vid köp av 5st filer eller fler 25% rabatt

Så här går det till

Ni kommer till studion för en fotografering och oavsett hur många ni är är det samma pris. Ni betalar bara för fotograferingen vid fototillfället antingen med kort eller så får ni med er en faktura hem. Sedan betalar ni era produkter efter att ni gjort er beställning.

När och hur beställer vi våra bilder?

Efter fotograferingen bestämmer vi en tid för bildvisning som sker i min studio och då visar jag er det bästa bilderna från fotograferingen. Om ni av någon orsak inte kan komma till studion finns det möjlighet att få bilder som ett webbgalleri.

Fotoböcker

Saknar du uppslag till en lämplig present till någon i familjen, släkten eller till en vän? Kom och bli fotograferad och sedan väljer du ut de bästa bilderna som jag gör en snygg bok av. Du kan välja olika omslag, storlekar och du kan givetvis bestämma om boken ska vara i svartvitt, färg eller båda. Allt är möjligt! Kontakta mig för en prislista.

Presentkort

En perfekt present till den som har allt, eller varför inte till dig själv att använda vid en senare fotografering. Presentkorten gäller i ett år från köpdatum och kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden eller rabatter. Du väljer själv beloppet vid köp.