Porträtt

Porträttfotografering

Jag tar porträtt på människor i alla åldrar. Det är det som är den stora tjusningen med mitt jobb. Oavsett om du älskar att stå framför kameran eller tycker att det är värre än att gå till tandläkaren så är du hjärtligt välkommen till mig. Ibland går en fotografering snabbt och ibland tar det lite längre tid att värma upp. Vi jobbar på tills det känns rätt för dig. Jag älskar utmaningar så har du inte tagit ett porträtt på länge eller kanske aldrig, så önskar jag dig välkommen till mig.

Barnfotografering

Jag fotograferar många barn och får ofta frågor kring barnfotograferingar så här har jag försökt att ge lite tips inför en sådan. Det roligaste med barn är i alla fall att dom alltid är sig själva. De flesta vet att det är lätt att ta ett fotografi men det är en konst att ta ett riktigt bra porträtt. Att ta ett porträtt är mycket personligt och min uppgift är att fånga det speciella i varje barn på barnets villkor.

När är bästa tiden att fotografera mitt barn?

För att få dom absolut bästa förutsättningarna för vår fotografering bokar vi tiden när ditt barn är som piggast. Mindre barn, upp till 3-4 år, är nästan alltid den bästa tiden på förmiddag eller direkt efter lunch.

Vad behöver vi tänka på inför fotograferingen?

Ta gärna ta med något personligt som t.ex en boll, favoritgosedjuret eller en liten snuttefilt. Tänk också på att ge barnet lite extra energi innan ni kommer för att kunna a kul och leka under fotograferingen. Det är en fartfylld timme vi har tillsammans så både små och stora kan behöva lite energi innan. Jag rekommenderar att ni tar med lite olika ombyten vid fotograferingen. Det kan vara roligt att ha olika kläder på sig under fotograferingen.

När och hur beställer vi våra bilder?

Efter fotograferingen bestämmer vi en tid för bildvisning som sker i min studio i Hässelby villastad.

Hur betalar vi?

När ni kommer och fotograferar er betalar ni fotograferingen antingen med kort eller så får ni med er en faktura hem. Sedan betalar ni era produkter efter er beställning.

Vad händer om barnen blir sjuka, går det att boka om tiden?

Det är alltid bäst att boka om tiden om ditt barn blir sjukt. Tveka inte en sekund att kontakta mig om barnet får feber eller blir förkyld.

Ring, eposta eller sms:a så bokar vi in en tid!