Projekt i studion

Nu händer det allt möjligt i studion! Bland annat har jag fotograferat ett nytt konstprojekt som jag har gått och tänkt på väldigt länge. Det har tagit ett år att få ihop tankarna och ett halvårs experimenterande i studion för att få det att funka. I det här projektet projecerar jag ljus på andra och på mig själv. Det har varit många dagar och långa kvällar av plåtande.

Det hela började faktiskt av en ren slump när jag plåtade en av min sons kompisar i studion som jag fick en idé. Den här veckan var det första gången jag provplåtade på ett helt nytt sätt och jag är riktigt nöjd med resultatet. Givetvis är ingenting statiskt utan ändras hela tiden under projektets gång men nu känns det i alla fall som om jag är på rätt spår. Vad jag har tänkt och vad det blir till slut är ibland precis samma och ibland är det raka motsatsen. Det är det som gör processen så spännande!

Bilderna brukar alltid få ligga och vila ett tag innan jag bestämmer mig för om dom håller eller inte men denna gång ska jag göra ett undantag. Nu tänker jag visa dessa två bilder som jag tog i veckan och ni får givetvis tycka till om dom. Nu vill jag bara jobba vidare och plåta mer!

Theres Beswick konstbild 2

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Pin on Pinterest Eposta mig