Roligt att fotografera bröllop

Det är alltid roligt att fotografera bröllop! Det är den ultimata utmaningen att fotografera och det gör att jobbet är extra spännande och roligt. Människor på ett bröllop är glada, förväntningsfulla och lite nervösa. Ingenting får gå fel och det är en del av tjusningen med en bröllopsfotografering. Ibland händer det att en bröllopsfotografering känns lite mer spännande än vanligt och en sådan fotografering gjorde jag i sommar. Jag blev tillfrågad om jag kunde fotografera en fotografkollegas sons bröllop och det ville jag såklart jättegärna. Visst pirrade det lite extra på morgonen när jag visste att en kollega med en grymt lång och framgångsrik fotokarriär skulle sitta och titta på när jag jobbade men det var samtidigt kul.

Fredrik och Charlotta skulle gifta sig i den otroligt gulliga kyrkan Djurö kyrka och ville fotograferas före vigseln och under vigseln.
Vi träffades en vecka innan den stora dagen och rekade platser som vi kunde fotografera vid. Det visade sig att dom har ett otroligt fint sommarhus på ön som ligger precis vid vattnet så vi bestämde att det skulle bli fint att ta bilder där.

Hela veckan innan bröllopet ösregnade det något helt otroligt och det såg mörkt ut inför den stora dagen. Men så plötsligt lös solen och på morgonen när jag körde mot Djurö var det sol och moln om vart annat. Det gällde att hänga med för ljuset ändrades från minut till minut hela dagen.

Fotograferingen gick jättebra och Fredrik och Charlotta var otroligt fina. Här kommer ett par bilder på det fina brudparet.

Bröllop collage

Dela på Facebook Dela på Twitter Pin on Pinterest Eposta mig